SIGURIA JUAJ, PRIORITETI YNË !

KAMERA

SIGURIE

SISTEME

ALARMI

AKSES

KONTROLLI

GJURMUES

GPS

RRETH

G.S.E SECURITY

G.S.E Security është një kompani lider në fushën e ruajtjes dhe sigurisë në Shqipëri. Ajo është dedikuar të ofrojë shërbim me cilësinë më të lartë dhe të zgjerojë pritshmëritë e në një game të gjerë të klientëve duke kombinuar njohuritë, aftësitë dhe eksperiencën në çdo shërbim që ne ofrojmë. Klientët tanë përfitojnë nga profesionalizmi i personelit tonë, ndërtuar nga karriera ushtarake, diplomatike dhe shërbimet e inteligjencës, po ashtu edhe në polici.

SHËRBIMET

AGJENTË SIGURIE
SISTEM KONTROLLI
MONITORIM ME PAISJET E FUNDIT TË TEKNOLOGJISË

Eskorta
MBROJTJE V.I.P
EKSPERT KONSULTUES LIGJOR PËR ÇËSHTJE TË SIGURISË

EKSPERTË KONSULENCE NË ÇËSHTJET EKONOMIKE-FINANCIARE PËR SIGURINË DHE SEKTORIN E HETIMEVE PRIVATE

HISTORI

Bazuar në eksperiencën dhe trajnimin e avancuar të agjentëve tanë të sigurisë, u bë I mundur formimi i një grupi të avancuar profesionalistësh, me qëllim kryesor ruajtjen fizike. U formua Eskorta e Sigurimit V.I.P duke u dhënë klientëve tanë shërbim të kualifikuar.

Gjurmuesi GPS është një tjetër metodë survejimi e cila garanton një vendndodhje preçize të objektit në kohë reale me anë të koordinatave të satelitit. Nëpërmjet sistemit gjurmues ne jo vetëm që mund të marrim të dhëna mbi vendndodhjen ekzakte, por gjurmojmë edhe shpejtësinë dhe raste aksidentesh

Kamerat e Survejimit janë shumë të dobishme në verifikimin e një ngjarjeje. Ato gjithashtu shërbejnë si provë në formë dokumenti. Vlen për tu përmendur se survejimi me kamera luan një rol kyç psikologjikisht në parandalimin e akteve kriminale.

SHËRBIMET

ABONOHU TANI!

OFERTA PËR KONTRATA VJETORE ME PAGESË MUJORE.
TË GJITHA OFERTAT TONA JANË TË FINACUARA NGA BANKA ME 0% INTERES PËR PAK MINUTA.

BAZË

DUKE FILLUAR NGA

3.950

lekë/MUAJ

Ruajtje me sistem alarmi

Instalim me 3 kamera sigurie

Instalim falas në mobile

Quality 2 MPx

Pajisje DVR

HDD 1 TB

Klient/Salla Operative

Grup i gatshëm

Suport teknik 24/7

STANDARTE

DUKE FILLUAR NGA

4.950

lekë/MUAJ

Ruajtje me sistem alarmi

Instalim me 4 kamera sigurie

Instalim falas në mobile

Quality 2 MPx

Pajisje DVR

HDD 1 TB

1 mikrofon për monitorim zanor

Klient/Salla Operative

Grup i gatshëm

Suport teknik 24/7

AVANCUAR

DUKE FILLUAR NGA

7.450

lekë/MUAJ

Ruajtje me sistem alarmi

Instalim me 6 kamera sigurie

Instalim falas në mobile

Quality 2 MPx

Pajisje DVR

HDD 1 TB

1 mikrofon për monitorim zanor

Klient/Salla Operative

Grup i gatshëm

Montim GPS Tracker për automjetin

Suport teknik 24/7

PREMIUM

DUKE FILLUAR NGA

9.950

lekë/MUAJ

Ruajtje me sistem alarmi

Instalim me 6 kamera sigurie

Instalim falas në mobile

Quality 2 MPx

Pajisje DVR

HDD 1 TB

1 mikrofon për monitorim zanor

Buton Paniku

Klient/Salla Operative

Grup i gatshëm

Montim GPS Tracker për 2 automjete

Suport teknik 24/7

BLOG

204

PUNONJËS SHËRBIMI

92

BODYGUARD

5

ZYRA OPERATIVE

14

AUTOMJETE SHËRBIMI

5

ZYRA SHITJESH

18

VJET EKSPERIENCË

Linjë direkte me G.S.E Security

Për çdo informacion apo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni.

Plotësoni formularin në të djathtë me informacionet tuaja dhe merrni përgjigjje për kërkesën apo pyetjet që keni. Stafi ynë do t’ju përgjigjet menjëherë.

Rruga Pjetër Bogdani 12, Kati 6, Ap29, 1013 Tiranë

Blv. Gjergj Fishta – Tirana, Albania

+355 (0)67 600 1777

info@gsesecurity.al

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Tiranë

Rruga Pjetër Bogdani 12, Kt. 6/29

+355 67 6001777

Durrës

Rr. Neki Libohova

+355 67 6001777

Vlorë

Rr. Arianit Serbi (Ish Rinia)

+355 67 6001777​

Maminas

Rr. e Lalëzit, Km 1 tek nënkalimi

+355 67 6001777​

Dëshironi të punoni me ne?

Klikoni në butonin më poshtë për të kontaktuar sa më parë me ne.