Arsyet pse duhet të merrni një sistem CCTV për shtëpinë tuaj.

Rëndësia e masave adekuate të sigurisë për shtëpitë dhe hapësirat e biznesit nuk mund të theksohet mjaftueshëm. Shumë dyqane, hapësira tregtare, institucione arsimore dhe zona publike tani janë nën vëzhgimin e sistemeve të mbikëqyrjes. Regjistrimet mund të përdoren për të monitoruar dhe penguar krimin. Pamjet CCTV gjithashtu mund të perdoren si prova në gjykatën e […]