Arsyet pse duhet të merrni një sistem CCTV për shtëpinë tuaj.

Rëndësia e masave adekuate të sigurisë për shtëpitë dhe hapësirat e biznesit nuk mund të theksohet mjaftueshëm. Shumë dyqane, hapësira tregtare, institucione arsimore dhe zona publike tani janë nën vëzhgimin e sistemeve të mbikëqyrjes. Regjistrimet mund të përdoren për të monitoruar dhe penguar krimin. Pamjet CCTV gjithashtu mund të perdoren si prova në gjykatën e […]

Mënyrat se si kamerat CCTV-të mund të përmirësojnë sigurinë e shtëpisë tuaj

Përdorimi i CCTV është rritur në mënyrë drastike gjatë viteve të fundit, veçanërisht në qytetet metropolitane.Aq sa këto kompani dhe hotele përdorin CCTV, shtëpitë dhe apartamentet, e përdorin atë në mënyrë të barabartë. Kjo mund të jetë për shkak të rritjes së nivelit të krimit në këto qytete dhe nevojës që banorët e qytetit kanë […]