5 Shenjat që ndërtesa juaj e zyrës ka nevojë për një roje sigurie

Ju dëshironi që ndërtesa juaj të jetë e sigurt, por a është gjithmone kështu? Si pronar ose menaxher biznesi, varet nga ju që të mbani të sigurt punonjësit, qiramarrësit dhe klientët tuaj, ndërsa ata janë në pronën tuaj. Punësimi i një oficeri sigurie në hyrje për të përshëndetur si shërbim ndaj klientit ose portier, ose […]