Arsyet pse duhet të merrni një sistem CCTV për shtëpinë tuaj.

Rëndësia e masave adekuate të sigurisë për shtëpitë dhe hapësirat e biznesit nuk mund të theksohet mjaftueshëm. Shumë dyqane, hapësira tregtare, institucione arsimore dhe zona publike tani janë nën vëzhgimin e sistemeve të mbikëqyrjes. Regjistrimet mund të përdoren për të monitoruar dhe penguar krimin. Pamjet CCTV gjithashtu mund të perdoren si prova në gjykatën e […]

5 Shenjat që ndërtesa juaj e zyrës ka nevojë për një roje sigurie

Ju dëshironi që ndërtesa juaj të jetë e sigurt, por a është gjithmone kështu? Si pronar ose menaxher biznesi, varet nga ju që të mbani të sigurt punonjësit, qiramarrësit dhe klientët tuaj, ndërsa ata janë në pronën tuaj. Punësimi i një oficeri sigurie në hyrje për të përshëndetur si shërbim ndaj klientit ose portier, ose […]